Vanessa och Joes bröllop!!!

Vilken dag!!! Bröllopet var så vackert och jag grät, såklart! Jag hade satt klockan på 6.45 så att jag kunde snooza i cirka en halvtimme men efter att klockan ringde första gången var jag alldeles för nervös för att somna om. Jag ville bara gå upp och göra mig iordning. Så det gjorde jag och cirka 9.30 var jag klar. Då åkte jag ner på stan till en frisör- och sminksalong där bruden, brudtärnorna, brudens mor och brudgummens mor gjorde sig iordning. Där drack vi mimosas (champagne och apelsinjuice) medan tjejerna blev fixade. Hur mysigt som helst! Därefter skjutsade jag Joes mamma hem till dem och själv följde jag med Kathy hem. Jag hade lovat Vanessa att göra iordning all dekoration till bröllopscermonin. Som tur var hade jag hjälp av en tjej som heter Holly och ännu mer tur att bröllopet skulle hållas i parken bakom Kathy och Randys hus. Blev en herrans massa spring men till slut kunde vi gå tillbaka till huset och byta om. Bröllopet var perfekt! Det var jätte fint väder och n hel massa släkt och vänner.
 
Efter vigseln stannade vi kvar i parken för att ta kort. Jodis kompis Woody hade till och med åkt hem till oss för att hämta Rowdy så han kunde vara med på några kort. Tjockisen! Efter det åkte jag, Kathy och Randy till Vanessa och Joes hus, där var nästan hela Joes släkt samlad så vi satt ute på baksida och drack öl och hade trevligt. Klockan 17 var det dags att åka till Heritage Inn där middagen och festen hölls. Middagen var bara för de närmsta släktingarna men tiden gick fort och klockan 19 kom resten av de drygt 300 personerna som var bjudna. Det var en sjujäkla fest! Jag hade så roligt! Så gjorde det ju inte sämre än att Randy hade sett till att jag inte behövde betala för mig i baren. Score!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mani-Pedi

Torsdagen innan Vanessa och Joes bröllop var vi ett gäng tjejer som åkte för att få mani-pedi. Först hade jag tänkt mig pedi, efter att ha målat mina tånaglar svarta i cirka tre år kan jag minst sagt säga att de är missfärgade. Meeen efter att ha köpt nya skor samma förmiddag, med stängd tå, bestämde jag mig för en mani. Det blev jätte bra, gjorde fransk manikyr på mina egna naglar samt förstärkte dem. Jag ska definitivt gå tillbaka för att få pedi dock. Massagestolar och fotbad! För 15 dollar! Den blivande bruden gjorde såklart både och.
 
 
 
 
 
 

Date night

Dagen efter jag kom fram hade jag och Jodi date night. Jag missade både vår 2-årsdag och Jodis födelsedag så jag hade lite presenter. Först åkte vi till KFC för de har något som heter "toonie-tuesday". Med det menas det att de har ett materbjudande på tisdagar som kostar 2 dollar (toonie). Därefter åkte vi till Wakamow park och hade picknick och paketöppning. Vi stod inte ut så länge för det var en herrans massa mygg. Sen hade jag bestämt att vi skulle gå på bio (för det är också billigare på tisdagar). Jodi visste inte vilken film vi skulle se, jag hade bestämt mig för "We are the Millers". Den var så galet roligt, jag skrattade mig igenom hela filmen! Skulle kunna tänka mig att jag och Fia skulle vara hysteriska om vi såg den tillsammans. Det var en helmysig kväll!!
 
 

Turkiet

Jag hann ju även med en resa till Turkiet under mitt hembesök. Tack vare min snälla far och Lotta. Hade det hur härligt som helst i värmen. Jag körde en riktig pensionärsresa med sol, bad, läsa bok, äta god mat och sova!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej jag heter Erika och jag är en dålig bloggare

Jaaa, som sagt! Bloggen har inte direkt varit prioriterad och det ber jag om ursäkt för! Åkte hem till Sverige i början av augusti och kom precis tillbaka. Tänkte försöka bli duktig igen men så länge slänger jag upp en bildbomb på Sverigebesöket. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0