Hmm

Vad kass jag är! Råkade publicera innan det var klart... Jag är verkligen inte bra på detta!
 
Vi har inte gjort supermycket den här veckan. I måndags var vi och fixade ett social insurance number till mig, det kommer om cirka 10 dagar! Vi var och handlade lite, eller ja vi skulle bara in och köpa frukost men det slutade med att vi handlade för 94 dollar... Så kan det gå!
 
I tisdags åkte vi till Boston Pizza och åt mat. Jag beställde en steak sallad med blue cheese, mmmm! Jodi åt en sandwich av något slag. Efter det racade vi till bion för att se Oz the great and powerful i 3D. Den var bra men lite småseg då och då!
 

Dålig på att uppdatera!

Jag vet att jag har vart dålig på att uppdatera! Så nu blir det en veckorapport!

I lördags åkte vi till sjön för vi var tvungna att ta bort Jodis lilla "fiskehus". Det var jätte fint väder och jag fick åka snöskoter för första gången i mitt liv! Det var hur kul som helst men lite läskigt också! Jodi ville ju givetvis fiska men det blev ingen av den idén. Hela dagen gick åt att hjälpa folk att få av deras små stugor. Men det var en fin att att vara ute på isen på. Vi hade med oss lite matsäck så det gick ingen nöd på mig!

Welcome to Canada!


 
Jag landade i Regina strax efter kl 14 i torsdags. Jag började få lite ont i magen för jag var nervös inför att få visumet. Jajamensan fick sånna fina "nervös-rodnad" på hela bröstet! Men det gick bra! Jag har nu ett arbetsvisum till 23 mars 2014! :)

Jodi hade varnat mig innan om att alla motorvägar var stängda eftersom det hade snöat så mycket så när jag kom ut, cirka 36 timmar sen så var Jodi inte ens där! Jag blev mött av min kompis Natties bror och hans tjej. Det var lite konstigt men hellre det än att hänga på flygplatsen! Vi åkte till Moxies och åt och drack några drinkar sen hem till dem. Nattie kom efter ett tag men det såg helt omöjligt ut för jodi att komma! Så jag fick sova över! Men idag (fredag) öppnade bägarna så Jodi kom och hämtade mig! Äntligen framme!


Herregud vilken resa!

H E R R E G U D vilken resa! Redan när jag landade i Amsterdam var planet försenat från 15.10 till 18.00. Vi fick en 10 euro voucher att köpa mat för, men det räckte inte långt kan jag säga. Så småningom blev det försenat till 21.00. Iaf satt jag med en helskön tjej från Sthlm som hette Ulrika. Vi hade massor av saker gemensamt så tiden tickade på! 

Så min dagsflight blev en kvällsflight istället! Lyckades dova en hel del men när vi kom fram var klockan nästan 24.00 lokaltid så jag hade ju såklart missat mitt plan till Regina. Jag blev ombokad till idag (torsdag) och fick ett hotellrum! Det var lite läskigt för visste inte riktigt vad som väntade men det blev jätte bra! Vi kom inte fram till hotellet förrän två på natten men jag sov gott!

Jag åkte till flygplatsen runt tio och var helt överlycklig över ännu en voucher men denna gång på 50 dollar! Sweet! Så jag köpte lunch och sen shoppade jag upp resten! Ett OPI nagellack och lite grejer från body shop!
 
 
 
 
 

Äntligen på väg!

Mitt allra första inlägg!! Från telefonen på flygplatsen 50 minuter innan jag åker... Det känns stressat men det är precis så de senaste dagarna har varit. Stressade! Nu är i alla fall bagaget incheckat och jag sitter och väntar. Terminal 2 är ju rätt tråkig måste jag säga! Jag sa hejdå till mina föräldrar nyss och det var ju lite jobbigt. Började gråta och jag måste erkänna att jag får lite tårar i ögonen av att tänka på det! Och alla mina fina vänner jag lämnar! Kommer sakna er så mycket!

Tänkte försöka vara lite duktig på att uppdatera men just nu har jag inte så mycket att säga förutom att jag är nervös. Att lämna Sverige i tanken var lätt men när jag sitter här nu känner jag lite vemod! Iaf oävet and out, hörs snart!

Ps har inte kommit på hur man lägger in bilder när man gör inlägg från telen! Ska filura på det!

RSS 2.0