Mio liquid water enhancer

Det mest briljanta någonsin!!!
 
Jag har slutat dricka läsk, det var innan jag flyttade till Kanada, men ändå. Men om man dricker vodka så måste man blanda med något och detta något har för mig vart vatten och koncentrerad citronjuice. Tills jag upptäckte Mio! Det finns i massa olika smaker och det enda man gör är att droppa några droppar i vattnet och vodkan så får det smak. Jag har körsbär hemma men jag har provat Vanessas mango, den är to die for. Det är 0 kalorier, vilket betyder inget socker men säkert en massa aspartan... I alla fall jag älskart!
 
                             
                            
 

Gröna fingrar

Förra veckan planterade vi vårat trädgårdsland. När jag säger vi så menar jag att Jodi sa åt mig vad jag skulle göra. Jodi har gröna fingrar, han vet verkligen vad han håller på med. Jag. Har. Ingen, Aning.
 
Vi planterade potatis en kväll (till klockan 22.30) och resten av grönsakerna en annan kväll. Ser fram emot att se de små liven komma upp!
 
Här är i alla fall vårt arbete i bilder, enjoy!
 
 
 
  
 
Vi har planterat potatis (fyra olika sorter), gröna böner, lila böner, morötter, sallad, spenat, gurka, tomat, paprika, rädisor och sockerärtor. Här kommer en bild på min sötaste sötnos! Gullis!
 
               
 

Lööördag

I lördags var vi ute vid sjön. Vi städade vår husvagn så den är beboerlig och grillade korv. Mys!
 

My new ride!


FÖDELSEDAG!!

Yippi! I måndags var det min födelsedag och jag var lite orolig innan att det skulle bli jobbigt men pratade i telefon med mamma, pappa, Fia, Malin och Justin så det var jätte skönt! Tyckte redan i söndags att det var konstigt att vara ifrån mamma på hennes födelsedag..
 
I alla fall så spenderade jag större delen av dagen med att baka tårta! Jodi lagade pannkaksfrukost till mig vilket verkligen uppskattades! Det var supervarmt här i måndags och tisdags så låg ute och solade i bikini och åt min lunch ute. Härligt med lite värme!
 
Framåt kvällningen åkte vi med tårtorna hem till Jodis föräldrar och åt mat. Vanessa och Joe var också där. Sedan sjung de för mig och jag fick öppna paket. Fick lite tårar i ögonen när Jodi halade fram ett paket från mamma. Hon hade skickat ett paket hit till min födelsedag och det betydde nog mest av allt, oavsett innehållet (som förövrigt var en bok) så var det nog det bästa på hela dagen! Mamma <3
 
Min födelsedagssallad ute i det fria och chokladtårtan (gjord på Evas recept, thanks babe)
Jodi har skaffat sig en snygg bränna i fejjan... Som alltid när folk sjunger på ens födelsedag blir jag generad!
Jag gjorde en chokladtårta och en traditionell svensk jordgubbstårta.
Läser kortet från mammi <3
Fick smaksatt olivolja av Vanessa, vitlök och koriander. Den är nam nam!
 

En härlig lördag

I lördags vaknade jag och mådde... hur bra som helst! Skulle kunna tro att jag var bakis men mådde toppen! Jodis bästa kompis Woddy kom hem till oss och vi började packa för en dag ute på landet. Vi började med ett stopp nere vid sjön alltså sommarstället. Där hade vintern gått åt hårt för det var träd som hade rasat kors och tvärs!
 
Jodi och Woddy hittade på en ny lek som gick ut på att sitta mittemot varandra med några meters avstånd och sedan försöka pricka varandras munnar med rådjursbajs. Det var sjukt roligt att titta på men jag var rätt nöjd med att inte delta! Jodi vann för han träffade Woddys mun två gånger. De hittade på en ny regel som sa att man var tvungen att svälja bajset om den andra träffade...
 
Sedan hikade vi runt ute på landet. Vi slog oss ner på ett schysst ställe och grillade korv. Jag hade med mig en bok så jag låg och läste i solen och somnade.. Det var en härlig dag!
 
Små runda fina rådjurskluttar! Utsikt i dalen där vi gick, fortfarande en del snö kvar.
Utsikt från min lilla myshörna! Zarah är för rolig, hon hittar alltid nya pinnar som hon vill att vi ska kasta till henne denna med risk för att peta ut någons ögon! Jag skrattade åt henne när hon kom med denna!
 Jodis hundar lämnar aldrig honom så här går de fint på rad!

Mötley Crue

I fredags så var Mötley Crue i Moose Jaw. Jag hade sagt till Jodi att jag ville gå men han sa att alla biljetter var slut. Så i fredags eftermiddag ringde Jodi och sa att jag skulle göra mig iordning för han skulle ta med mig till en restaurang och sen skulle vi gå på bio. Så jag klädde på mig och sen åkte vi till en utav Jodis kompisars hus. Jodi sa att vi skulle hänga med dem till hockeyn var slut men så efter ett tag halar han fram två biljetter till Mötley Crue!!
 
Vi satt på rad 12 från scenen så jag såg sjukt bra!
Happy couple!
 
Det var en bra konsert! Efter det gick vi till ett ställe som heter the Park men det var så proppat att vi tog en taxi till the Silo. Där stannade vi resten av kvällen. Det var en mycket bra födelsedags-överraskning!
 

Vegas baby!!

Usch vad dålig jag är på att uppdatera! Här kommer en bildbomb från Vegas-resan!
 
                                             Kara, jag och Natty på Margaritaville!
Alla tjejer utom Natty (någon måste ju ta kort!) Kathy och Denise aka "gamlingarna"
Kathy, jag och Natty!                    
Bellagio´s vattenshow, så himla coolt!
 
Tog en sväng till Paris... Nästa dag tog vi en sväng och kollade in "strippen"
Natty, Vanessa, Kara och Chelsea    Hela gänget framför en fontän
Skitcool galleria där golvet såg ut som kullersten och taket såg ut som himmel.
Vi gick som på små gator och ibland kom man ut på ett "torg" med fontäner.
En utav världens största HM. Jag är skitnöjd med min mango-smoothie från
Cheesecake Factory! Dream come true!
Piratskeppen utanför Tresure Island i verklig storlek!
En överraskning till Vanessa! En slöja!
Excalibur, hotellet där "Thunder from down under" showen gick.
Vår limmo som vi hade i en timme! Hur häftigt som helst!
Vattenfallet utanför the Mirage där en vulkan kommer upp och sprutar eld
på kvällarna! Jag med en papegoja på huvudet på Margaritaville.
Flamingosarna utanför vårt hotel.
Jag och Jodie på Dicks! På Dick får servitriser/törer betalt att bete sig
som idioter till kunderna. Sjukt roligt dessutom får man fina "hattar"
Djungeln inne i Mirage. Vulkanen kom upp och sprutade eld men såg
inte hela showen.
Tresure Islands piratshow
Det ena skeppet sjunker..
 
Lovar att uppdatera snart igen!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0