Fotboll

Sedan Zarah gick bort har det vart jobbigt att ta tag i saker, inte minst bloggandet. I alla fall så var vi på fotbollsmatch för någon vecka sedan. Denna gång följde Vanessa med och vi hade sjukt roligt. På vägen dit var det en älg som sprang över vägen, precis framför en bil. Vi trodde de skulle krocka men älgen kutade på och hann över. MEN då var det en annan bil på mötande körbana som tydligen var alldeles tagen av att titta på älgen så han körde över på vår körbana! Jodi fick väja och det var minst sagt nära men vi klarade oss.
 
Efter matchen åkte vi direkt ut till sjön för Randy var redan där. Vi gjorde varma mackor och dansade massor. Det var en härlig kväll!
 
Jodi på den andra bilden... Herregud jag dör!
 
När vi vaknade på lördagsmorgonen regnade det sjukt mycket. Problemet med att vara ute vid sjön när det regnar är att det blir lerigt och eftersom deras väg inte är asfalterad + uppförsbacke så blir det svårt att komma därifrån. Vi började packa för ju längre vi väntar desto mer regnar det desto svårare att åka hem. Det var då vi såg att Zarah inte mådde bra. Vi satt med henne i 45 minuter och sedan gick hon bort. Vi åkte tillbaka till stan bara för att upptäcka att Randys och Kathys källare var översvämmad. Det var cirka 2 dl vatten i HELA källaren. Inte vanligt vatten heller utan kloakvatten (aka bajsvatten). Herregud! Vi hann inte med att sörja vår hund utan ringde runt till våra vänner och bad om hjälp sedan var det bara att börja packa grejer för att få ut allt. Alla möbler räknas som skräp eftersom det har varit i kontakt med kloakvatten och det var mycket andra saker som blev förstörda. Det kom cirka 15 personer för att hjälpa oss, de flesta var Jodis kompisar. Trots en riktig skitdag så hade vi några bra stunder. Som när de hittade en låda med Jodis gamla kläder... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0